Skip to content

OM OSS

RR Tak Teknik AB är ett företag i Stockholm med bred kompetens och stor känsla för service och tillgänglighet. Bolaget grundades år 2011 och drivs med målsättning att alltid förbättra och utvecklas inom  vår bransch.

Vi kan med vår breda kunskap och mångåriga erfarenhet erbjuda helhetslösningar för företag, privatpersoner och BRF. 

VÅRA LEDORD

Kvalitét

Samtliga av våra arbeten utförs med hög kvalité avseende såväl material som personal.

Enkelhet

Vi finns alltid tillhands för frågor och funderingar före, under och efter de att vårt arbete utförts.

Trygghet

Vi har fullständiga försäkringar, relevanta certifikat och professionell personal.

DET TRYGGA VALET

RR Tak Teknik AB består av yrkeskvalificerade hantverkare som utför takarbeten i alla dess former och med samtliga typer av tak. För oss är ingen kund för stor eller för liten utan gemensamt med en intressents förfrågan arbetar vi fram ekonomisktfördelaktiga lösningar där bägge parter får yttra sig. Vår nuvarande kundkrets består av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata husägare som lägger stor vikt vid att arbetet utförs med hög kvalitets- och miljömedvetenhet. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är baserat till stor Stockholm men vi tar självklart emot anbud från samtliga intresserade kunder oavsett region och sammanställer offerter kostnadsfritt.

Vi arbetar med tak i alla dess former och utföranden. Detta omfattar Tegeltak, Shingeltak, Decratak, Papptak, Plåttak, Takavvattning, Taksäkerhetsåtgärder, Takmålning, Montage av takfönster, Skorstensbeslag mm Utöver detta så kan vi även utföra snickeriarbeten, fasadmålningar och ytskiktsrenoveringar. Alla dessa arbeten sker i enighet med (HUS AMA:s) föreskrifter.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.